Agenda & Nieuws - Kempischinloophuis

Kempisch Inloophuis.
Ga naar de inhoud

Agenda & Nieuws

Nieuws .  • Algemene verordening gegevensbescherming ( AVG)
In onderstaande link staan de privacy spelregels opgesteld zoals ze binnen onze stichting worden toegepast.


Datum / Tijdstip
Activiteit
Bijzonderheden
Massages op maandag afwisselend Petra en Jolanda . Voor woensdag zie pagina "Aktiviteiten"
Voor de massages op maandag en woensdag – spreek af met de gastvrouwen – omdat er veel belangstelling is er een nieuwe afspraak  van kracht om iedereen aan bod te laten komen: 1 x per 14 dagen en maximaal 1 maand vooruit plannen.

 
Ma. 24 en wo. 26 febr

Weekje Gesloten : CARNAVAL.
Veel leut.
Ma 2 maart 1330-15.00 u

Starten met een demo hoelahoep van Francien en voor wie wil lekker even meedoen; daarna de gelegenheid om een korte documentaire te zien en na te praten met Jolanda en Petra .
Met nabespreking iedereen kan meedoen en meekijken.
Wo 4 maart 11.30 u

Babbelsoep: we gaan samen soep koken en natuurlijk lekker opeten – jullie snijden de groente en Door en Han maken er een lekker soepje van en daarna lekker smullen  - wie komt helpen?
Gezonde lunch.
Ma 9 maart 1330-1500 u

Ankie Lepelaars uit Reusel komt een workshop geven. Ankie is muziekdocent en energetisch therapeut. In deze workshops gaan we luisteren naar muziek, we doen aandachts- en ontspanningsoefeningen, we tekenen op muziek en we maken muziek samen en doen bewegingsoefeningen.
Deze leuke workshop ging eerder niet door  omdat Ankie ziek was – nu opnieuw! let op aanmelden svp – de workshop vindt  plaats in de huiskamer.
Wo 11 maart

Gewoon inlopen vandaag.

Maandag 16 maart 11.30 u

De wensambulance komt op bezoek. Aan de hand van een presentatie en verhalen wordt verteld over de inzet van de wensambulance. Als de ambulance vrij is, staat deze voor onze deur en kan je een kijkje nemen.
Aanmelden svp.
Woensdag 18 maart 13.30

Biodanza met Ton.
Graag aanmelden bij Ton.
Maandag 23 maart 10.30-12.00 u

De wensambulance komt op bezoek. Aan de  hand van een presentatie en verhalen wordt verteld over de inzet van de  wensambulance. Als de ambulance vrij is, staat deze voor onze deur en kan je  een kijkje nemen
Aanmelden svp
Woensdag 25 maart 13.00 u

Lentekriebels: creatieve workshop met Door en Lisette, samen iets verrassends maken. In verband met de inkoop van materialen graag tijdig aanmelden en meteen de bijdrage voldoen.
Tijdig aanmelden svp,  kosten € 10 – .
Maandag 30 maart 1300 u

Nog meer lentekriebels, als het lekker  weer is gaan we wandelen met Jolanda.

Woensdag 1 april

Grapjesdag pas op laat je niet foppen!

Maandag 6 april 13.30 u

Voor de liefhebbers en bij voldoende animo film of docu kijken.
En even napraten samen.
Woensdag 8 april 13.30 u

Door, Han en Jolanda zijn van plan om jullie te gaan verwennen met een aangeklede Paaskoffie – laat je verrassen! Het wordt vast een gezellig samenzijn.
Vrijwillige bijdrage – graag aanmelden.
Maandag  13 april  

GESLOTEN PAASMAANDAG

Woensdag 15 april 13.30 u

Biodanza met Ton .
Aanmelden bij Ton.
Maandag 20 april 11.30 u

Babbelsoep: we gaan samen soep koken en natuurlijk  lekker opeten – jullie snijden de groente en Jolanda maakt er een lekker  soepje van en daarna lekker smullen  -  wie komt helpen?
 
En als het lekker weer is en Jolanda is  in vorm dan kan er daarna worden gewandeld.
Gezonde lunch gevolgd door gezellige wandeling.
Woensdag 22 april

Gewoon inlopen vandaag.

Maandag  27 april

Koningsdag GESLOTEN.

Woensdag 29 april 13.30-15.00 uur

Workshop muziektherapie van Iris van de Noort; zij is tweedejaars studente van de opleiding Muziektherapie aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Zij wordt opgeleid als muziektherapeut, maar ook als musicus. Iris gaat vertellen over de opleiding en wat muziektherapie nu precies betekent en inhoudt, met welke doelgroepen je kan werken en ook gaat zij voorbeelden laten zien in de vorm van videofragmenten en nabootsingen van korte muziektherapiesessies.
Dochter van onze Lisette laat je kennismaken met muziektherapie.Wat vindt u van ons aanbod?
Graag willen we weten van onze gasten hoe zij de diverse activiteiten die het Inloophuis aanbiedt, ervaren. Tijdens een bezoek aan het Inloophuis, zullen we naar de mening en beleving vragen. Alvast bedankt voor uw moeite. Tot ziens in het Inloophuis.
OPROEP VRIJWILLIGERS
Ons inloophuis is steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het begeleiden van onze gasten. Denk hierbij aan gastvrouw, het voeren van een goed gesprek,  activiteitenbegeleiding, deskundigen op het gebied van kanker.
Dus kunt u zich inleven in de ander, bent u gastvrij, kunt u een lekkere massage aanbieden, bent u creatief, of denkt u onze gasten op een andere manier een fijne tijd te kunnen bezorgen?
MELD U ZICH AAN EN/OF LOOP EENS VRIJBLIJVEND BINNEN
tijdens onze openingstijden.

Misschien werkt u al heel snel in een klein, krachtig, hecht team.
Gevestigd  :
Marktstraat 20
5531 AT Bladel
Terug naar de inhoud