Agenda & Nieuws - Kempischinloophuis

Kempisch Inloophuis.
Ga naar de inhoud

Agenda & Nieuws

Nieuws .


  • Algemene verordening gegevensbescherming ( AVG)
In onderstaande link staan de privacy spelregels opgesteld zoals ze binnen onze stichting worden toegepast.


Datum / Tijdstip
Activiteit
Bijzonderheden
Massages op maandag afwisselend Petra en Jolanda . Voor woensdag zie pagina "Aktiviteiten"
Voor de massages op maandag en woensdag – spreek af met de gastvrouwen – omdat er veel belangstelling is er een nieuwe afspraak  van kracht om iedereen aan bod te laten komen: 1 x per 14 dagen en maximaal 1 maand vooruit plannen.


Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle bijeenkomsten en andere activiteiten van het Kempisch Inloophuis  voor onbepaalde tijd gestopt.

Wat vindt u van ons aanbod?
Graag willen we weten van onze gasten hoe zij de diverse activiteiten die het Inloophuis aanbiedt, ervaren. Tijdens een bezoek aan het Inloophuis, zullen we naar de mening en beleving vragen. Alvast bedankt voor uw moeite. Tot ziens in het Inloophuis.
OPROEP VRIJWILLIGERS
Ons inloophuis is steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het begeleiden van onze gasten. Denk hierbij aan gastvrouw, het voeren van een goed gesprek,  activiteitenbegeleiding, deskundigen op het gebied van kanker.
Dus kunt u zich inleven in de ander, bent u gastvrij, kunt u een lekkere massage aanbieden, bent u creatief, of denkt u onze gasten op een andere manier een fijne tijd te kunnen bezorgen?
MELD U ZICH AAN EN/OF LOOP EENS VRIJBLIJVEND BINNEN
tijdens onze openingstijden.

Misschien werkt u al heel snel in een klein, krachtig, hecht team.
Gevestigd  :
Marktstraat 20
5531 AT Bladel
Terug naar de inhoud